Advokatfirmaet Høgseth DA

Advokatene Bjørnar Høgseth, Rønnaug Lilletveit, Jakob Bentsen og Andreas Nylund ble partnere fra og med 01.01.2014. All videre drift vil skje i regi av Advokatfirmaet Høgseth DA, organisasjonsnummer 912 699 285.

Det opprinnelige Advokatfirma Høgseth ble grunnlagt av advokat Bjørnar Høgseth i år 2000. Bjørnar Høgseth fortsetter som daglig leder Advokatfirmaet Høgseth DA. Han er også styreformann i det nye selskapet.

Med 4 partnere i tillegg til ansatte advokat(er)/advokatfullmektig(er) bygger vi et advokatselskap for fremtiden. Vi legger vekt på holde et høyt faglig nivå, kombinert med et uformelt og hyggelig miljø. Alle våre advokater/advokatfullmektiger er medlemmer av Den Norske Advokatforeningen.

Vårt hovedkontor i Litleåsveien 41 på Nyborg i Åsane er åpent alle virkedager. Vårt avdelingskontor på Knarvik Senter er bemannet 3-4 dager per uke. Både gamle og nye klienter er velkomne som kunder i Advokatfirmaet Høgseth DA.

Vi arbeider innenfor en rekke fagfelt. Her på web-sidene finner du informasjon om de mest sentrale arbeidsområdene.Ta deg tid til å se på det som interesserer deg mest, og kontakt oss når det er noe du lurer på.

Vi lover deg deg rask behandling og personlig oppfølging. Vi arbeider resultatorientert for å finne praktiske løsninger for deg og dine interesser. Du vil få gode faglige vurderinger og ærlige svar.

Du vil i tillegg få god informasjon om kostnadssidene ved saken din, både om omkostninger generelt og om reglene for fri rettshjelp.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale. Kom innom, ring eller send en e-post.